Om du inte kan gå på gymmet kommer hemträning att rädda, där hantlar blir ovärderliga allierade. Din kropp värker och kräver massor, dina muskler vill pumpa, så det är dags att dra åt ordentligt! Sådana övningar hjälper dig att göra övningar för alla muskelgrupper och utveckla din kropp även hemma. Rätt tillvägagångssätt, flit och kunskap om hur du gör det rätt kommer inte bara att hålla din kropp i god form, utan också låta dig utveckla den ännu mer! För dig har vi förberett 8 övningar som pumpar din kropp till fullo!

1. Hantelpress på golvet: korrekt form

Ligg på golvet och sträck ut armarna (med hantlar) upp så att handflatorna vetter mot varandra. Lägg ner händerna och, när tricepsna rör vid golvet, frysa en sekund och tryck sedan hantlarna uppåt. Det är nödvändigt att göra tre uppsättningar med 10 repetitioner, mellan uppsättningarna ska en paus vara så kort som möjligt, så låt inte kroppen svalna. Känns att bli den bästa versionen av dig själv?

2. Hantelbröstträning – hantelrad

Ta en position för en dödlyft, nämligen böja benen till en nivå tills överkroppen är parallell med golvet och dra hanteln till bältet. Sänk ner händerna och ta tillbaka dem utan att ändra bålen och benen. Denna övning måste upprepas tre gånger, vilket gör 15 repetitioner vardera. En paus rekommenderas inte att göras mycket stor. Man, vi kan redan se att ärmarna på skjortan tydligt skakar för dig!

3. Hantel kärnövningar – hantel lockar

Ligg på golvet och böj benen så att du får en vinkel på 90 grader. Ta en lätt hantel och placera den mitt emot bröstet och börja lyfta kroppen till benen så att bröstet är så nära knäna som möjligt. Det bör göras 2 uppsättningar med 10 torsohöjningar. Ta en kort paus mellan uppsättningarna. Med en sådan abs är det inte synd att ta en promenad på stranden, så släpp inte upp träningen!

4. Hantel tricep övningar – liggande hantel rad

Ta hantlarna i båda händerna och ta positionen för armhävningar, lutande på hantlarna på hantlarna. Överför sedan kroppsvikt till en av händerna och dra den andra till bältet. Ta handen, som fick sugen till bältet, till golvet och gör dragkraft med den andra handen. Gör tre uppsättningar på 10 gånger och fortsätt till nästa övning. Ja, övningen är inte den mest favorit, men nödvändig.

5. Axlarövning för muskelväxt

Sitt på en stol, helst framför en spegel, för att övervaka riktigheten på övningen, lyft hantlarna så att dina händer i svängen bildar 90 grader. Lyft sedan upp händerna och sätt tillbaka dem till sitt ursprungliga läge, lås 90 ° i läge. Gör 3 uppsättningar med 15 gånger och börja nästa övning. Du kan nästan tävla med den lokala kungen av stranden.

6. Hantel knäböj för hantelben träning

Helst skulle en kettlebell göra för denna övning, men vi kommer att vara nöjda med vad vi har. Håll hanteln strax ovanför bröstnivån, placera fötterna i axelbredden från varandra och se till att strumporna ser 30 grader åt sidorna. Sätt dig sedan så att höftbassängen faller parallellt med golvet och räta tillbaka. Välj vikten så att det visar sig göra tre uppsättningar med 15 gånger. En ännu mer hatsk övning som inte kan uteslutas från träningsschemat.

7. Hummer curl för stor bicep

Stig upp rakt och ta hantlar i båda händerna. Sedan höjer du i sin tur handen mot bröstet och sänker den hela vägen så att den blir rak. Gör tre uppsättningar på 14 gånger för att pumpa händerna ordentligt.

Written by

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *