Sommaren är på väg. Så många av oss är förbryllade över hur man pumpar pressen och ordnar kroppen. Vintern är över, och det är dags att arbeta med dig själv som den ska, så att det inte skulle vara pinsamt att ta av dig tröjan vid strandsäsongens början. Få killar fortsätter att observera regimen och träna. Därför ackumuleras överskottsfett, sätter sig på sidorna och magen, vilket helt klart inte gynnar figuren. Naturligtvis finns det de som inte bryr sig om sådana bagatell, men du kommer inte in i dessa killar och lusten att bli en strandstjärna är ganska naturlig, men för detta måste du arbeta hårt.
Din träning bör syfta till att stärka hela kroppen, men eftersom vi talar om en strandfigur, kommer vi idag att ägna särskild uppmärksamhet åt abs. Kuber på magen, som ett körsbär på en kaka: utan dem ser en stark kropp bra ut, men inte estetiskt tilltalande. Vi har valt ut de mest effektiva övningarna som hjälper till att pumpa upp den perfekta abs som du är stolt över. Kom ihåg att med bara isolerande övningar kommer du inte att uppnå maximal effekt. Så se till att göra det heltäckande, glöm inte att pumpa andra muskelgrupper.

1. Övre ab lock för att bygga tvättplatta abs

När du sitter i sitt läge, räck med höger hand till vänster ben, frys och håll dig i denna position i 30 sekunder. Nå sedan din höger fot med din vänstra hand och förbli också i detta läge i 30 sekunder. Varje gång ska du försöka öka tiden från 30 sekunder till en minut: ju längre du är i det här läget, desto större blir effekten.

2. Platt magövning för slapp mage

Vid första anblicken, en enkel övning, som i slutet av tillvägagångssättet får dig att svettas ordentligt. Du måste dra in magen så tätt som möjligt för att få det att känna att din magknapp är på väg att röra ryggraden. För att göra detta, ta andetag, andas sedan ut och dra i magen. Håll magmusklerna i detta läge i 30 sekunder och försök med varje set att lägga till 5 sekunder för att uppnå det mest effektiva resultatet.

3. Planken – en av de bästa övningarna för abs-ritning

En av de mest effektiva övningarna som pumpar inte bara abs, utan hela kroppen. Ta en position så att huvud, rygg och bäcken är på samma nivå som med armhävningar. Bara i det här fallet litar du på underarmarna och inte på handflatan. Dra åt magen och sänk inte ned höfterna. Först försöker du hålla fältet i 30 sekunder och öka sedan tiden till en minut eller mer.

4. Träning i nedre ab: benet höjs

Denna övning kombinerar de två ovan. När du gör statiska benhöjningar, samla i magen. Men den här gången ska du inte hålla dig själv i denna position på 30 sekunder. Utför det så långt som möjligt och utan fanatisme.

5. V sit ups för en sex-pack

Dra i magen, lyft upp händerna så att de bildar bokstaven ”V”; lägg benen på samma sätt så att de bildar en ”V”. Försök att stå i detta läge i 30 sekunder – då kan du öka tiden.

6. Övningar i övre ab: V-ups och benhöjningar

Dra i magen, lyft upp händerna så att de bildar bokstaven ”V”; lägg benen på samma sätt så att de bildar en ”V”. Höj sedan benet ovanför marken och försök att stå i detta läge i 30 sekunder. Öka gradvis tiden varje vecka.

Ytterligare tips för att hjälpa dig att pumpa din abs:

1. Gör kardioövningar så ofta som möjligt – helst 5 gånger i veckan. Se till att springa.
2. Drick mycket vatten.
3. eliminera stekt mat
4. Ät så lite socker som möjligt
5. Ät gott om grönsaker
6. Ät mycket protein
7. Pumpa hela kroppen, inte bara din abs
8. Titta på din hållning

Written by

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *