Onlinebutik – skateillinois.com

Topparna uppnådda av moderna idrottare kan verka otroliga för idrottare som presterade för ett halvt sekel sedan. Imponerande muskelmassa, idealiska former, otrolig styrka – allt detta ges i en svår kamp med järn och först och främst med sig själv. Men alla organismer har sin egen gräns, fastställd av naturen, endast genom att övervinna som du kan nå enastående höjder. Anabola steroider, som både en professionell idrottsman och en amatörbegärare kan köpa idag, hjälper till i denna svåra kamp med genetik och fysiologi.

I dag inkluderar gruppen av anabola steroider ämnen som verkar på samma sätt som testosteron och dihydrotestosteron – hormoner som produceras av körtlarna i den manliga kroppen. Dessa läkemedel ökar hastigheten för proteinsyntes, vilket orsakar snabb muskelhypertrofi. Tack vare denna anmärkningsvärda egenskap, kallad ”anabolism”, har steroider blivit så populära inom kroppsbyggande.

De flesta anabola steroider kommer från idrott från medicin. Könshormoner isolerades först i slutet av 1800-talet och redan i mitten av 30-talet av 1900-talet började de syntetiseras konstgjord. Den första användningen av steroider är inte för behandling utan för att uppnå bättre resultat inom idrott, registrerad 1938. Idag är produktionen av sportsteroider en välutvecklad global industri som producerar hundratals typer av läkemedel för olika ändamål.

Anabolics ”fungerar” inte som peptidhormoner. Efter att ha kommit in i människokroppen sprids steroidmolekyler med blod i hela kroppen och interagerar med cellerna i muskelvävnad, hjärnan och endokrina körtlar. Aktivering av androgenreceptorer i celler leder till det faktum att stimulerande signaler kommer in i alla delar av cellen och den intensiva syntesen av olika nukleinsyror och den intensiva bildningen av proteinmolekyler stimuleras.

Med de enklaste orden är effekten av dessa läkemedel enligt följande:

Ökad hastighet av proteinsyntes; Snabbare återhämtning efter ansträngning; Neutralisering av kataboliska hormoner såsom kortisol; Minskad produktion av fettceller till förmån för muskelutveckling; Påskyndandet av ämnesomsättningen och som ett resultat av den snabba nedbrytningen av fettvävnad.

Skill mellan anabola och androgena effekter av att ta steroider. Anabolisk effekt är en intensiv uppsättning av muskelmassa (5-8 kg per månad), uthållighet, styrka, förbättring av blodcirkulationen, förstärkning av ben, leder och ligament, vilket minskar andelen fett i kroppen. Alla dessa fenomen är verkligen positiva. Den androgena effekten av steroider kan knappast kallas positiv, eftersom den inkluderar maskulinisering och virilisering hos kvinnor, atrofi i testiklarna och prostata och hårväxt på kroppen. Det är med den androgena effekten av steroider som utseendet på biverkningar förknippas med som de i dag kämpar effektivt med läkemedel för behandling efter cykel.

Jag skulle vilja klargöra att att ta steroidläkemedel inte är en garanti för snabb omvandling till en antik atlet. Kroppsbyggande, kraftlyftning, viktlyftning, trots ett betydande genombrott inom farmakologi, förblir fortfarande discipliner där huvudrollen spelas av tung systematisk träning, korrekt näring och regim. Och droger kan bara hjälpa till att snabbt nå det avsedda målet.